קוקטייל הפתיחה הרשמי של האירוויזיון 2019

עיריית הרצליה ומרינה הרצליה אירחו את האירוע הרשמי הראשון של האירוויזיון. ב-6 במאי, התקיים קוקטייל במספנה בהשתתפות משלחות משתתפי האירווזיון והמתחם הפך ללילה אחד למסיבת קוקטייל אירופאית וקלאסית עם מנות ישראליות מוקפדות ממש כמו שהצגנו בתכנית הבוקר של פאולה וליאון.

השף של Salt & Pepper בחר להתמקד בטעמים המזוהים עם ערים שונות בישראל, כדי להכיר לאורחים מחו"ל מנות אהובות מהמטבח הישראלי. 

רשימת המנות בעמוד זו, מהווה תפריט מוכן להזמנות נוספות כתפריט סגור, או מנות שאפשר לשלב בתפריט רגיל.
 

תפריט מטבח ישראלי

 

המבורגר: תל אביב

מיני המבורגרים עסיסיים 100% בשר מוגשים במיני לחמניות מתוקות וסט של תפוצ'יפס. נלווים למנה: חסות רעננות, עגבניות, מלפפון חמוץ, בצל סגול, מיונז, קטשופ וחרדל.

מנת הכנאפה – שוק מחנה יהודה: מביאים את מחנה יהודה בעמדה פרונטלית אש…..

מדליוני כנאפה במילוי נתחי פרגיות ופירות יבשים. הכנאפה נעשית לעיני הלקוחות על פלדה לוהטת ומוגשות לצד ריבת שרי ותרמילי הל ומגוון רחב של רטבים: טחינות בצבעים,  ברביקיו, צ'ילי,  טחינה הר ברכה  וסילאן. חווית טעמים מובטחת.

שווארמה הכרמל של חיפה:

שווארמה הודו נקבה ושומן כבש מונחים על פלדה לוהטת ומוגשים במיני קרואסון

מלוח, ומיני פיתות עבודת יד על המזנון: טחינה, חמוצי הבית, עמבה, סחוג ופטרוזיליה.

 

שוק נתניה -הפריקסה: 

כמובן איך אפשר בלי הפריקסה הידוע של השוק בנתניה. טונה, ביצה קשה, עריסה, תפוח אדמה וטחינה. חווית טעמים מובטחת.

 

שוק נתניה -שווארמה טבעונית: 

מנה שנייה משוק נתניה: שווארמה טבעונית הכי טובה שיש. מוגשת על תבשיל קטניות עשיר וצבעוני בנגיעות טחינה סלק.

 

אין כמו יפו בלילות – בורקס פינוקים:

היישר משוק הפשפשים מביאים לכם את הבורקס הקלאסי של יפו והופכים את החוויה הקולינרית למשהו קצת אחר. בורקס "פינוקים" בורקס חם באפייה מקומית מוגש בליווי חצילים, ביצה קשה,  סלסה, טחינה בצבעים, סחוג, מלפפון חמוץ, סט זיתים מגולענים חריפים, מטבוחה חמה. הבורקס מוגש במילוי תפוח אדמה ופטריות.          

 

דרום אדום – אסאדו של אור הנר:

חלקי אסאדו עסיסיים מפורקים מעצם מונחים בלחמניות באן צבעוניות בהכנה על מכשירי אידוי פרונטליים. רטבים נלווים למנה: צ'ימיצ'ורי,  ברביקיו מעושן, סירצ'ה ורוצ'סטר.

 

מהדגה של נמל עכו

נתחי פילה מושט עטופים בפנקו ועשבי תיבול בטיגון בשמן עמוק. מוגשים לצד קוביות הום פרייז בקונוסים אישיים.

רטבים נלווים למנה: אלף האיים, איולי שום שמיר וצלפים, טרטר לימונים.

 

חופי ישראל: ארטיק

שלגוני קרח בטעמים שונים, מפוזרים בקלקרים סטייל חוף הים ע"י מלצרים.