קייטרינג לאירועים עסקיים

בכל הנוגע לקייטרינג לאירועים, מגמות 2020 כבר כאן ובכוחן להפוך את האירוע להרבה יותר מוצלח, לפחות מהבחינה הקולינרית. אילו טרנדים יספקו חוויה לכל החושים? ומדוע כדאי לאמץ אותם? לפניכם כל המגמות הכי חמות בתחום.

קייטרינג לאירועים בטבעאם עד לא לפני זמן רב שירותי הקייטרינג באירועים היו מאוד בסיסיים והסתכמו במנת עוף או דג, בורקס ממולא או אורז וסלטים, כיום קיים מבחר רחב יותר ולו רק בגלל שמדובר בשוק יותר תחרותי. כתוצאה מכך חברות הקייטרינג השונות מתעלות על עצמן ושואפות לספק שירותי איכות מיוחדים בתחום. עבור הצרכן הממוצע הרי שזו ברכה ממש, במיוחד כאשר כולנו יודעים שהאוכל הוא המרכז של כל אירוע וכדי שהוא יככב ויבצע את עבודתו נאמנה, נדרש קייטרינג יצירתי אשר נשאר עם היד על הדופק ואינו פוסח על האופנות והטרנדים הכי חמים. לכן אם אתם מתכננים אירוע ועוד לא בחרתם חברת קייטרינג, הנה כמה מהטרנדים אליהם כדאי לכם להיות מודעים.

קייטרינג לאירועים

שילוב אוכל טבעוני או צמחוני בתפריט

בשנים האחרונות יותר ויותר אנשים הופכים לצמחונים ואף לטבעוניים. למרות שישנם אנשים שלהם אולי הטבעונות נראית כמו אופנה חולפת או טרנד, עבור אלו שחיים את המציאות הנ"ל מדובר באורח חיים אליו יש להקדיש תשומת לב גם כאשר מתכננים אירוע. בסופו של דבר, האורחים מכבדים אתכם בנוכחותם ויש לכבד אותם בחזרה, כך שאם ידוע לכם על ריבוי טבעונים או צמחונים באירוע, עליכם לתת מענה להרגלי האכילה המיוחדים שלהם בעזרתו של הקייטרינג לאירועים. יותר מכך, אוכל טבעוני וצמחוני משדר בריאות ולאכול בריא גם זהו טרנד אשר כבש את העולם בזמן האחרון, כך שאי אפשר להתעלם ואף מומלץ ורצוי לשלב מרכיבים טבעוניים בתפריט.

פינגר פוד

אם לא שמעתם עדיין על פינגר פוד, כנראה שהגיע הזמן. מדובר במנות אשר כשמן כן הן, אינן מתעלות על גודלה של אצבע ולכן מאוד נוחות לאירועים מסוגים שונים. אירוח בסגנון פינגר פוד מתאים לסוגים שונים של אירועים החל מאירועים פרטיים, דרך חתונות בטבע ועד אירועים עסקיים ובעזרתו האורחים יכולים לאכול בעמידה, תוך שהם משוחחים בנעימות אחד עם השני ולא דואגים להישאר נקיים או לאיך שהם נראים בזמן שלועסים. אם אתם דואגים לשביעות רצונם של האורחים וגם לתחושת השובע שלהם, הרי שפינגר פוד ממלא הרבה יותר משאתם חושבים.

דוכני מזון ניידים

טרנד נוסף אשר כבש את עולם הקייטרינג הוא דוכני מזון ניידים. מלבד עמדות ההגשה המסורתיות, אנשים רבים נוהגים לאחרונה לשלב באירוע שלהם גם דוכני מזון. ישנם סוגים שונים של דוכנים כאשר לכל אחד קונספט שונה ומגוון, חלקם פתוחים מתחילת האירוע ועד סופו ואחרים נפתחים בזמנים מסוימים. דוכני מזון מתאימים בעיקר לאירועים ממושכים בהם כבר סיימו להגיש את המנות העיקריות ועברו לקינוחים אך האירוע נמשך והרעב מתחיל להיות מורגש שוב. רבים המקרים בהם הם נפתחים בסמוך לרחבת הריקודים ולכן מושכים אליהם את החבר'ה הצעירים.

קייטרינג לאירועים בטבעשימוש בחומרי גלם טריים ועונתיים

המרכיבים אשר מכילות המנות השונות בתפריט אינם פחות חשובים מהמנות עצמן, כאשר לאחרונה האופנה היא לעשות שימוש במרכיבים כמה שיותר טריים ועונתיים. כיום אין להגיש באירוע בורקס ממולא אשר הופשר כלאחר יד, כי אם מנה שהוכנה באותו היום ונחשבת לכמה שיותר טרייה. לא פעם גם ניתן למצוא באירועים סוגי מאכלים כמו למשל מאפים שנאפים במקום המיוצרים מבצקים עבודת יד, או אסדו על הגריל אותו פורסים בפני האורחים וכיוצא בכך. כמו כן לרוב חברת הקייטרינג, לפחות כזו המכבדת את עצמה, עושה שימוש במיטב חומרי הגלם שקיימים על מנת להעצים את החוויה הקולינרית שמגישה לאורחים.

שילובים מעניינים של טעמים

באירועים מודרניים אין מקום לטעמים מסורתיים ומיושנים וכיום קייטרינג לאירועים עכשווי יבחר לשדרג את התפריט ולהציע שילובי טעמים מיוחדים ומעניינים. מדובר בטרנד של ממש והפתעות הפכו להיות העיקר לצד אוכל לא צפוי, מעניין, אשר פחות יוגדר כ"אוכל של אירועים". כיום ישנם גם שילובים יוצאי דופן כמו למשל הכלאות בין אוכל יוקרתי לעממי, מנות שף עם מאפיינים ביתיים, תיבולים מיוחדים, נגיעות מרחבי העולם, שילוב מרכיבים עונתיים בלבד ושאר מאפיינים אשר הופכים את התפריט לכמה שיותר מיוחד ובלתי שגרתי.

קייטרינג לאירועים בטבע

פרזנטציה יצירתית

קייטרינג לאירועים אינו מבוסס על אוכל בלבד היות וגם הפרזנטציה יכולה לשחק תפקיד מרכזי. כיום ישנן שיטות הגשה שונות ומגוונות אשר עושות את ההבדל והופכות את האירוע להרבה יותר מעוצב וייחודי. לצד אותן שיטות שונות להגשה באירועים, המגמה היא לשים דגש מיוחד על מידת התאמה מרובה בין צורת ההגשה לבין אופיו של האירוע, כך שלמארחים ישנה אפשרות בחירה והם יכולים לבחור באיזו פרזנטציה בה רק ירצו. החל במלצרים שמסתובבים עם מנות קטנות לאורכו של האירוע, דרך עמדות נייחות בהן האוכל מוכן במקום ועד למגשי אירוח מרשימים אשר מעטרים את השולחנות. בתחום הפרזנטציה גם כן, קיימות שפע של אפשרויות.

אוכל מוכן במקום

כפי שצוין לעיל, הטריות של המנות משחקת תפקיד מרכזי ולכן הטרנד של אוכל מוכן המוכן במקום החל תופס תאוצה בשנים האחרונות והרבה בוחרים בו לאירועים שלהם. כיום אין זה מפתיע לראות עמדות הגשה ובהן תנורים עבור פיצות ופוקאצ'ות שנכנסות לתנור בהזמנה, עמדות ובהן ווק אשר מכינים בהן אוכל מוקפץ על הדקה, עמדות לגלגול סושי, קינוחים אשר את הטאץ' האחרון שלהם מוסיפים בעמדה ועוד. כמו כן הקהל הישראלי אוהב על האש זאת ידוע לכל ולכן קיימת אפשרות לשלב גם קייטרינג בסגנון על האש, עם שפע של בשרים אשר נצלים על הגריל בו במקום.

אירוח בסגנון טאפאס בר

במידה ואתם מפיקים אירוע קוקטייל, או אירועים מתמשכים תוכלו לבחור באירוח בסגנון טאפאס בר הכולל מגוון מנות קטנות שמוגשות על ידי מלצרים מסתובבים. למרות שאירוח זה לא מתאים במקום ארוחה, הוא ללא ספק משתלב היטב כמנות פתיחה או לאירועים בהם דרוש כיבוד מינימלי. אירוע בסגנון טאפאס בר כולל שפע של מנות מהן ניתן להרכיב את התפריט, החל במנות בשריות ודגים, דרך מנות צמחוניות וחלביות ועד לקינוחים מסוגים שונים זאת לצד עמדות קפה ובר שתייה.

קייטרינג לאירועים בטבע

אירועי "צלחת מזלג"

לצד אירוח בסגנון טאפאס בר בו המלצרים מסתובבים עם מנות קטנות או מגשי אירוח, קיים גם אירוח מעט שונה ופחות קונבנציונלי המתאים לארוחות בעמידה. מדובר באירוח הנקרא "צלחת מזלג" אשר אינו כולל שולחנות ובו אוכלים עם המזלג ישירות מהצלחת ונהנים מאירוח ייחודי ואקסקלוסיבי. מדובר בסגנון אירוח אשר משלב מנות רבות והוא מתאים בעיקר לארוחות קלות ומספק פתרון אופטימלי עבור הרמות כוסית, אירועים הנערכים במקומות קטנים, מסיבות ועוד. לרוב סגנון אירוח זה כולל מנה עיקרית, תוספות, סלטים וקינוחים רק הקונספט שלו מיוחד ומעט שונה.
 
כיום בחירת קייטרינג לאירועים זו משימה אשר שמה דגש על אופיו של האירוע ועל הצרכים שלכם. לקייטרינג "מלח פלפל" יש את האפשרויות הרבות והטרנדים החמים אשר קיימים בתחום  אשר מאפשרים לכם להפיק אירוע מיוחד הכולל סגנון ייחודי וליהנות מהתאמה מלאה לאורחים, למקום בו האירוע נערך, לאווירה ובעיקר לרצונות שלכם.
 
 

קייטרינג לאירוע עסקי מצליח

בכל הנוגע לרושם באירועי חברה, אחד הפרמטרים הכי חשובים יהיה בהשכרת שירותי קייטרינג לאירועים עסקיים אשר מכיר את התחום ומצליח לספק מנות מרשימות ואיכותיות בעבור האורחים שלכם. באירועים המופקים לצוות העובדים, לתורמים או ללקוחות, אתם בוודאי תרצו להציג את החברה שלכם בשיא הדרה ולהשאיר בקרב המוזמנים רושם חיובי. כחלק מההפקה, גם האוכל שאתם מגישים לנוכחים באירוע נמצא תחת עין בוחנת, והתאמה מושלמת של הבופה לסגנון הכללי של האירוע היא מפתח להצלחת ההפקה כולה. 

אין מתאמים קייטרינג לאירועים עסקיים?

אירועים עסקיים מתחלקים לשלושה סוגים בדרך כלל, כאשר לכל סוג אירוע יש סגנון קייטרינג שונה שיכול להתאים לו:

 

  • אירועים לעובדי החברה- מדובר באירועים קלילים לגיבוש ולציון רגעים מיוחדים. באירועים אלו ניתן להגיש מנות קלילות יותר כמו המבורגרים בערב ובופה כריכים לאירועי בוקר.
  • אירועים ללקוחות החברה- בהם אתם רוצים להציג השקעה רבה ומחשבה, ומומלץ לתכנן את ההגשה בישיבה לשולחנות עם מנות איכותיות יותר והשקעה בתפריט מגוון.
  • אירועים לגורמים חיצוניים- כמו אירועי התרמה שונים, שם תרצו להביא מנות גורמה איכותיות, בהגשה לשולחן. לעיתים שווה לבנות תפריט ייחודי לאירוע ולהדגיש זאת בפני המוזמנים בכדי לחדד את ההשקעה שלכם באירוע כולו.

 

כמובן שלכל חברה יש את הצרכים שלה ולכן קייטרינג לאירועים עסקיים הוא על פי רוב שירותי תואם דרישות. חברת ההסעדה תקשיב לצרכים שלכם ותבנה בעבורכם את התפריט המתאים ביותר. 

קייטרינג לאירועים עסקיים מכל הסוגים

אירועים עסקיים כרוכים בהשקעה כספית יחסית גדולה, אולם לא משנה מי קהל היעד, סביר להניח שהפקת אירוע עסקי ברמה תהיה השקעה חכמה לעסק. עובדים ירגישו מוערכים, לקוחות יזכו לראות את הצד היפה של החברה ואתם תזכו לשגשוג תודעתי וכלכלי בעקבות ההפקה. אנו ב Salt Pepper לוקחים ברצינות כל הפקה של אירוע עסקי ומחזיקים בשירותי קייטרינג לאירועים עסקיים בסטנדרט מקצועי. צוות השפים שלנו עומל על כל אירוע בצורה פרטנית כדי לבדל אתכם ולהשאיר חותם על המוזמנים שלכם דרך ארוחות טעימות בריאות ומגוונות במרכיביהן.