במקומות עבודה רבים יש מטבח מרכזי או שירותי הסעדה. בשנים האחרונות שירותי ההסעדה שינו את פניהם וכיום יש ארבע אפשרויות מרכזיות עבור משרדים, מפעלים ומוסדות המספקים ארוחות במקום העבודה:
מטבח וחדר אוכל מרכזי
מקומות עבודה רבים, במיוחד מפעלים או משרדים גדולים בוחרים באפשרות הזאת. לעיתים, אם המפעל או מקום העבודה ממוקם בפריפריה ואין אפשרות למשלוחים, וזאת האפשרות היחידה.
היתרון במטבח מרכזי הוא שהאוכל המוגש הוא טרי ומוכן במקום. החסרון הוא שעל מקום העבודה לנהל כעת את תחום המזון – ניהול ספקים, עובדי מטבח ועוד.
ישנן חברות המציעות שירותים של הקמת וניהול המטבח כך שהעול הזה יהיה בטיפולן והן ידאגו לקנות את המזון מהספקים, לדאוג לכשרות, ולשכור אנשים להכנת והגשת האוכל. חברת מלח פלפל מציעה שירותי ניהול מטבח וקייטרינג לחברות ועסקים. החברה ידועה בכך שהיא משנה את התפריט מדי 4 חודשים כדי שהעובדים לא ישתעממו מהתפריט ובנוסף החברה מספקת שפים שיכינו את האוכל מול הסועדים.
שירותי הזמנת ארוחות (קייטרינג)
במידה ואין לכם במקום העבודה תשתית מתאימה להקמת מטבח אתם יכולים להזמין קייטרינג לחברה. כך תקבלו מדי יום באותה השעה אוכל מוכן המתאים למספר הסועדים. לרוב, שירות זה יקר יותר מהכנת האוכל במפעל או בחברה עצמה, אבל זה יכול להיות פתרון טוב למי שלא רוצה להקים מטבח במקום העבודה.
הזמנת אוכל למשרד / מפעל (משלוחים ממסעדות)
בחלק ממקומות העבודה ניתנת לעובדים האפשרות להזמין אוכל ממסעדות קרובות למקום העבודה. יש לפתרון זה 2 יתרונות בולטים: השליטה של העובדים על מה שהם מזמינים ואוכלים ושהעובדים יכולים לגוון ולהזמין מנה אחרת בכל יום.
לשיטה זו יש שני חסרונות עיקריים:
- המחיר – הזמנת אוכל ממסעדות מדי יום מחייבת תקציב גדול לכל עובד עבור הזמנת האוכל
- בחלק מהמקרים זה לא בר ביצוע – במקומות מרכזיים שבהם יש עשרות או מאות מסעדות שמבצעות משלוחים זאת אפשרות טובה, אך במקומות שנמצאים באזורים מרוחקים יותר לא תמיד אפשרי בגלל שאין מסעדות שמבצעות משלוחים לאזורים אלה.
שירותי הסעדה בכל הארץ
שירותי הסעדה מעניקים מענה קולינארי למגוון רחב של סועדים. החל מחברות ההייטק והפיננסים ועד חברות אשר פועלות מול המגזר הבטחוני, לכולן דבר אחד משותף והוא הצורך בהסעדת כמויות גדולות של עובדים. אומרים שהצבא צועד על קיבתו, אך לא רק הצבא כמובן , כמעט כל חברה במשק הישראלי מכירה בחשיבות היחס לעובד ולכן ולכן חברות ההסעדה עושות ימים כלילות על מנת לספק לציבור לקוחותיהן אוכל מגוון ברמה מקצועית גבוהה . שירותי הסעדה מקצועיים הינם פתרון נוח וזמין לכל חברה אשר מעוניינת לספק תנאים סוציאליים ראויים לעובדיה.. חברת Salt Pepper היא חברת הסעדה בעל שם בשוק הישראלי כבר למעלה מעשור. אנו מספקים ללקוחותינו שירותי הסעדה ברמה של מטבח מקצועי לחלוטין ומגוונים את התפריט שלנו על מנת להתאים אותו לכל חך, תוך כדי שמירה על טריות המזון, ניקיון ויחס אישי עם קהל לקוחותינו.
איך לבחור שירותי הסעדה לחברה שלכם?
העובדים שלכם מתלוננים על איכות האוכל ואתם לא מצליחים להחליט לגבי ספק האוכל החדש שלכם? הנה לכם שלושה דברים שחשוב לחשוב עליהם לפני שאתם מחליטים על שירותי הסעדה:
- וותק- חפשו חברה שהוכיחה את עצמה והיא בעלת וותק וניסיון רב שנים בתחום ההסעדה. חברות אלו בדרך כלל מכירות את קהל הסועדים הישראלי על שלל הדרישות שלו ויוכלו לעמוד בכל דרישה שתציבו להם בקלות.
- תפריט- באוכל, ההחלטה תמיד מסתכמת בטעם אישי ולכל אחד מאיתנו יש טעם שונה. לכן, הכי חשוב זה להתחבר למנות ולסגנון הבישול של הטבחים ולטעום את כל מה שאתם מעוניינים להגיש לעובדיכם.
- אספקה- בדקו עם חברת ההסעדה איך הם יכולים להעביר לכם את האוכל באופן קבוע בצורה אשר תשמור על המזון כך שיעמוד בכל תקן מבחינה תברואתית.
שיהיה בתיאבון
מעוניינים לספק מזון איכותי באופן יומיומי לעובדיכם? מחפשים חברת הסעדה מנוסה ומקצועית אשר תספק לכם שירותי הסעדה לאירוע החברה הגדול הבא שלכם? זה הזמן לבחור את החברה שתהפוך את שעות הארוחה במשרד למהנות ומשביעות יותר. חברת הסעדה מקצועית תהיה זו אשר תשאיר אצל עובדיכם תחושת סיפוק גבוהה הרבה יותר ובכך תוכלו אף להפיק תועלת רבה יותר מהעובדים בחברה. Salt Pepper היא חברת הסעדה מקצועית בעלת צוות טבחים ואנשי קולינריה מנוסים ומיומנים בתחום ההסעדה. בין אם מדובר בשירותי הסעדה על בסיס יומיומי ובין אם מדובר על אירוע חברה נקודתי, אנו מלווים כל לקוח בעת הרכבת התפריט ומציעים לו מהידע והניסיון שלנו, ועד לקבלת המנות המיוחדות והמרשימות שלו,